Recreatief turnen

Clubkampioenschappen - 5 april 2014

Vandaag, zaterdag 5 april 2014, hebben weer een heleboel meiden meegedaan aan de Clubkamioenschappen van Die Haghe.

Zowel de meisjes 12- als de meisjes 12+ konden vandaag hun oefening op de wedstrijd laten zien die werd beoordeeld door een jury.

In de eerste ronde was het de beurt aan de wat jongere deelnemers (8/9 jaar) om de oefening te laten zijn waar zij al een paar weken in de les bij de juf of meester voor aan het oefenen waren. Wat was dat spannend en leuk!

Tussen de eerste en de tweede wedstrijdronde in kregen we een spectaculaire show te zien van een paar meiden van de BOSAN turnacademi. Tijdens deze spectaculaire demonstatie waarbij de meiden een oefening op de brug, balk, vloer en sprong lieten zien, was de spanning bij het publiek goed te voelen. Bedankt voor deze geweldige show en wie weet worden onze jonge turnsters ooit zo goed als jullie!

Aan het eind van de middag begon de tweede wedstrijdronde waar de rest van de deelnemers hun oefening mochten laten zien. Ook dit was weer een hele spannende en leuke ronde. De meiden die tijdens de wedstrijd een gouden medaille hadden gewonnen, maakten kans om clubkampioen te worden. Er is zowel een clubkampioen in de categorie 12- als in de categorie 12+. De meiden die het hoogste puntentotaal hebben gehaald en daarmee clubkampioen zijn geworden zijn.... Elora Olumuyiwa (12-) en Demi Dekker (12+). Gefeliciteerd met jullie prestatie! Alle deelnemers hebben vandaag ontzettend hun best gedaan. Bedankt voor het meedoen en wij hopen dat jullie een leuke dag hebben gehad!

Groetjes vanuit de CKS-commissie,

Stephanie

 

2014_04_05 Clubkampioenschappen

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Recreatief turnen Nieuws recreatief turnen Clubkampioenschappen - 5 april 2014