Wedstrijdturnen heren

Bericht van Stichting Topturnen Haaglanden en Westland - 4 juni 2014

Geacht bestuur,

Graag willen we jullie informeren over de behaalde resultaten op de Nederlandse Kampioenschappen Turnen van jullie herenselectie welke door de zeer prettige en nauwe samenwerking is ondergebracht bij Stichting Topturnen Haaglanden & Westland
Wellicht ten overvloede te vermelden, maar de weg naar een finaleplaats op het NK bestaat uit het doorlopen van een 1/8, 1/4 en een 1/2 finale, verdeeld over verschillende wedstrijden, data en plaatsen. De volgende ronde wordt behaald na plaatsing binnen een gestelde norm.

Deze is vaak gesteld op de ranking waarvan 60% van de deelnemers per niveau/divisie zullen doorgaan. De top 12 van de 1/2 finale zullen uiteindelijk strijden voor een definitieve ranking in de finale. Ook wordt de top 6 per toestel in de 1/2 finale geplaatst voor een definitieve ranking in de toestelfinales.
Voor Die Haghe kwamen 6 turners uit:

  • Guus de Bakker (Jeugd 7, 2de Divisie) heeft een zilveren medaille allround behaald en is hiermee 2de geworden van NL. Tevens is hij via de toestelfinales 4de van NL voltige, 4de voor ringen en een gouden medaille en dus Nederlands Kampioen op de rekstok geworden.
  • Joshua Kops (Pupil 8, 2de Divisie) is 25ste van NL allround geworden.
  • Fabian Krijbolder (Jeugd 7, 2de Divisie) is 22ste van NL allround geworden.
  • Sebastiaan Krijbolder (Junior II 5, 2de Divisie) 15de van NL allround geworden. In de toestelfinales werd hij 4de van NL voltige en behaalde hij een bronzen medaille (3de van NL) op ringen.
  • Delano Schuling (Instap 10, 2de Divisie) is geeindigd als 50ste van NL allround.
  • Tim Yarally (Junior 5, 2de Divisie) is als 5de van NL allround en via de toestelfinales Nederlands Kampioen (gouden medialle) vloer, 7de van NL ringen en 3de (bronzen medaille) van NL rekstok.


Uitstekende resultaten waar de turners en wij erg trots op zijn. 

Met vriendelijk groet,

Ron Majoor
Voorzitter STHW

 

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren Bericht van Stichting Topturnen Haaglanden en Westland - 4 juni 2014