cgv Die Haghe

De contributie-inning verandert - februari 2015

Beste leden van Die Haghe,

Ongetwijfeld heeft u ervaren dat de club volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Ee?n van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf dit kwartaal de inning worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor u is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden, en voor Die Haghe scheelt het veel tijd in het verwerken van de betalingen.

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie­inningen over. ClubCollect zal via SMS en e­mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat de ledenadministrateur recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e­mail. Door op een link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect (zie onderstaand voorbeeldpagina). Hier kunt u kiezen om uw contributie te betalen via automatische incasso of via iDEAL. De betaling zelf wordt verwerkt door de firma Adyen B.V.; een grote speler op de Europese markt van internetbetalingen.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande en over de hoogte van de nota, neemt u dan contact op met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over ClubCollect verwijs ik u graag naar de website www.clubcollect.com

ps. De betaalverzoeken zullen rond 15 februari door ClubCollect worden verzonden.

Namens het bestuur,

Timo Hol

penningmeester cgv Die Haghe

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws De contributie-inning verandert - februari 2015