cgv Die Haghe

Open Dag K.N.G.U. Zomerkampen 2015 - 11 april 2015

Open Dag
Op zaterdag 11 april 2015 is de Open Dag van de K.N.G.U. Zomerkampen. Op deze dag kan er een kijkje genomen worden op het kampterrein van Zomerkamp. De tenten staan al klaar, de blokhut is open en er kan letterlijk een kijkje in de nieuwe keuken worden genomen. De echte zomerkampsfeer zal worden neergezet met spelletjes, zingen en dansen, ook wordt er geschminkt. Er zullen door de dag heen rondleidingen worden gegeven op het kampterrein en er is de hele dag de mogelijkheid om vragen te stellen aan leiding en stafleden.
Het kampterrein is vanaf 10.30 uur open en het programma begint om 11.00 uur, maar er kan de hele dag aangeschoven worden. De Open Dag duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Let op: de Open Dag is op 11 april, dit is tegelijkertijd met de Clubkampioenschappen.
Opgeven is verplicht en kan via http://bit.ly/1wpE7Il. Bij het opgeven maakt u kans op het boek “Nikkie op Turnkamp” van Simone Kortsmit. Tijdens de Open Dag worden vijf gesigneerde exemplaren verloot.

Zoka
Zoka is het zomerkamp van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, waar Die Haghe lid van is. Zeven weken lang komen er elke week andere kinderen en leiding het kampterrein vullen.
Een week zomerkamp is een week vol met spellen in het bos, op de zandvlakte en op het kampterrein, veel liedjes zingen, dansen, turnen, feesten, een dagje zwembad, een disco en voor de oudste twee leeftijdsgroepen een dag naar de stad.

Thema

Zomerkamp heeft elk jaar een thema, het kampterrein wordt aangekleed in de sfeer van het thema en er worden spelletjes gedaan die bij het thema passen.
Het thema van zomerkamp is dit jaar:
‘Planeet Zomerkampen’
We zullen in een hele andere wereld verkeren met gewoontes die alleen op Planeet Zomerkampen voorkomen.

Adres
Het kampterrein van de K.N.G.U. Zomerkampen is te vinden op:
Lage Bergweg 10
7361 GT Beekbergen

Inschrijven

Inschrijven voor Zomerkamp kan nog steeds! Het gaat al snel met de inschrijvingen en daardoor zitten er een aantal weken al vol of bijna vol, in andere weken is er gelukkig nog genoeg plaats. Hieronder volgt dan ook een schema met de beschikbare plaatsen in alle weken. Dit schema is ook terug te vinden op www.zoka.nl.
Alle informatie over de inschrijving is te vinden op www.cgvdiehaghe.nl onder het kopje ZOKA, Voorinschrijving.

G = genoeg plaats, B = beperkt plaats, V = vol

Aanmelden voor Zomerkamp kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:
- de voor- en achternaam van de deelnemer
- geslacht
- de leeftijdsgroep (sjoka/joka/tika/mika/ouka)
- zomerkamp/gymkamp/danskamp
- week (weeknummer of datum)
- telefoonnummer
- e-mailadres

Op de Open Dag kunt u al uw vragen stellen, u kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijken op www.zoka.nl.

Tot ziens en tot op ZOKA,
Paula Hart

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws Open Dag K.N.G.U. Zomerkampen 2015 - 11 april 2015