Recreatief turnen

Stagiere Melvin helpt Marlies

Hallo allemaal,

Mijn naam is Melvin Bakvis, 19 jaar oud en ik woon in Den Haag. Dit jaar ben ik de nieuwe stagiair van turnvereniging Die Hage. Ik ben een gezellige, extraverte jongen die altijd in is voor een grapje. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding sport en bewegen. Hiervoor heb ik al een opleiding afgesloten namelijk de opleiding toerisme en recreatie. De reden waarom ik niet gelijk aan de opleiding sport en bewegen ben begonnen is omdat ik 4 jaar geleden niet ben aangenomen voor de test. Maar nu 4 jaar later het toch gelukt is om de opleiding te doen.

Ik loop op maandag stage bij Marlies, die daar de peuters en kleuters gym geeft. Wat ik nog wil leren tijdens deze stage, is hoe je er voor kan zorgen dat je een goede leerzame les neerzet voor peuters en kleuters. Dit wil ik leren omdat het toch moeilijk blijft om iets leerzaams te doen voor kleine kinderen, omdat die meestal toch wat moeilijker zijn in de omgang. Ik vind het tot nu toe heel erg leuk met al die kleine kinderen omdat zij toch elke week weer een lach op je gezicht brengen.

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Recreatief turnen Nieuws recreatief turnen Stagiere Melvin helpt Marlies