Wedstrijdturnen dames

1e en 2e divisie districtswedstrijden

De meiden van de 1e en 2e divisie hebben hun districtswedstrijden geturnd.
In November was de 1e wedstrijd voor de 2e divisie, nu in Januari was de 2e wedstrijd. De beste 60% stroomt door naar de landelijke wedstrijden.
Demi Taal turnde naar behoren maar wist zich helaas niet te plaatsen voor de landelijke wedstrijden. Serena Overschie en Camille Hulspas deden dat wel. Beide dames verbeterden zichzelf in de tweede wedstrijd zo goed dat ze op het podium terecht kwamen. WoW wat een mooie prestaties! Zilver voor Camille in de meerkamp, brons voor Serena. Camille was de beste op brug en balk, super knap.
Serena traint altijd keihard en deze medaille vinden wij dus echt verdiend!
Deze toppers gaan Die Haghe de komende tijd vertegenwoordigen in het land.

Sophie Nikolov turnt in de 1e divisie. Dit is al zo knap dat je direct bent doorgeplaatst naar de landelijke wedstrijden. Maar dat zij een medaille zou winnen op de district finale hadden we niet verwacht. Voordat ze op balk begon zei ze dat ze ging knallen en keihard vechten om te blijven staan. Dat deed ze! Nog nooit won Die Haghe een medaille in de 1e divisie, nu dus wel. Super gefeliciteerd Sophie!

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Dames Nieuws wedstrijdturnen dames 1e en 2e divisie districtswedstrijden