cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

(Nu met boekje in de bijlagen) Beste ouders, leden vanaf 14 jaar, trainers, leden van verdienste, ereleden, sterleden en donateurs van c.g.v. Die Haghe, u wordt van harte uitgenodigd voor de Algemene Leden Vergadering van c.g.v. Die Haghe.

Wanneer: zaterdag 15 september 2018

Waar: Sportcampus Zuiderpark Meester P. Droogleever Fortuynweg 22 2533 SR Den Haag

Aanvang: 13.00 uur Inloop: 12.45 uur

Wij hopen op uw komst!

Namens het bestuur c.g.v. Die Haghe

Zit jij in groep 7 of hoger en hou jij wel van een feestje? Kom dan naar onze Die Haghe goes Neon disco in de Turnhal Den Haag op zaterdag 30 juni!

Alle info vind je op de poster! Je kan je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je:

- Naam
- Schoolklas
- Trainer
- Telefoon nummer ouder

We zien jullie graag de 30e!

Groetjes van Charlotte, Eke, Isa, Jasper, Lune, Wouter en Marleen

 

Vanaf 25 mei 2018 geldt in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving. Op die datum wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingevoerd. De AVG vervangt in Nederland de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De AVG heeft onder meer tot gevolg dat we niet zonder doel persoonsgegevens mogen bewaren. Ook moeten we heel zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan.

Onder groot applaus zijn Joke en Jan Raateland erelid geworden. Esther Trumpie, Marlies van der Zwan, Fabian van Venetië, Chiara den Heijer, Lisette van der Zwan en Connie la Riviere zijn lid van verdienste geworden vanwege hun niet aflatende en grote bijdrage aan deze mooie vereniging!

Pagina 1 van 14

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws