Wedstrijdturnen dames

Nieuws wedstrijdturnen dames

Om 08:30 uur mochten we verzamelen in de sporthal in Leiden. De eerste ronde was druk en vanuit Die Haghe deden er 8 meiden mee. Marijn, Woody, Cansu, Marloes, Latoya, Ysabelle, Isa en Renate mochten hun oefeningen laten zien op de balk, vloer, brug en trampoline. 
Met uitzondering van hier en daar een klein foutje waren het mooie oefeningen, wat resulteerde in goede resultaten. Cansu mocht op het podium om haar 1e prijs in ontvangst te nemen. Alle andere meiden hebben het ook super goed gedaan.

Uitslag ronde 1:
Latoya: 4e van de 15
Ysabelle: 5e van de 15
Woody: 6e van de 24
Marijn: 9e van de 24
Marloes: 6e van de 6
Renate: 5e van de 16
Isa: 13e van de 16

Na de prijsuitreiking begon gelijk de tweede ronde en deze was een stuk rustiger vanwege het kleinere aantal deelnemers. Nuria en Isa mochten hun kunsten laten zien. Voor beide dames was dit hun eerste wedstrijd. Er waren wel wat zenuwen, maar er is mooi geturnd met een prachtig resultaat. Voor de prijsuitreiking was er nog een recreatief programma waarbij er nog lekker geturn kon worden in de sporthal en in de turnhal. Hier zijn weer veel nieuwe trucjes geoefend.

Uitslag ronde 2:
Nuria: 4e van de 4
Isa: 4e van de 10

We willen de meiden en de supporters bedanken voor een gezellige dag!!

Groetjes,

Chiara en Kim

De meiden van de 1e en 2e divisie hebben hun districtswedstrijden geturnd.
In November was de 1e wedstrijd voor de 2e divisie, nu in Januari was de 2e wedstrijd. De beste 60% stroomt door naar de landelijke wedstrijden.
Demi Taal turnde naar behoren maar wist zich helaas niet te plaatsen voor de landelijke wedstrijden. Serena Overschie en Camille Hulspas deden dat wel. Beide dames verbeterden zichzelf in de tweede wedstrijd zo goed dat ze op het podium terecht kwamen. WoW wat een mooie prestaties! Zilver voor Camille in de meerkamp, brons voor Serena. Camille was de beste op brug en balk, super knap.
Serena traint altijd keihard en deze medaille vinden wij dus echt verdiend!
Deze toppers gaan Die Haghe de komende tijd vertegenwoordigen in het land.

Sophie Nikolov turnt in de 1e divisie. Dit is al zo knap dat je direct bent doorgeplaatst naar de landelijke wedstrijden. Maar dat zij een medaille zou winnen op de district finale hadden we niet verwacht. Voordat ze op balk begon zei ze dat ze ging knallen en keihard vechten om te blijven staan. Dat deed ze! Nog nooit won Die Haghe een medaille in de 1e divisie, nu dus wel. Super gefeliciteerd Sophie!

Was is het jaar snel voorbijgegaan. Voor sommigen was dit vallen, opstaan en weer doorgaan, voor andere zijn er prachtige successen behaald. De laatste wedstrijd voor de hele turnselectie dames en heren waren de clubkampioenschappen.

Voor de allerkleinsten onder ons was dit hun eerste echte wedstrijd en ieder mag trots zijn op de behaalde prestaties. Naast een regen aan medailles voor de besten op ieder toestel en de besten all-round, is uiteraard gebleken wie dit seizoen de titel van Clubkampioen draagt.

Onder de heren heeft Nicky Deltrap met schitterende scores de beker in ontvangst mogen nemen. Voor de dames was dit Sophie Nikolov bij de bovenbouw en Olivia Langdon bij de onderbouw. Van harte met de prestaties!

Namens de organisatie willen wij iedereen bedanken die heeft geholpen om dit een geslaagde wedstrijd te maken. Op naar volgend jaar en zien wie er dan de felbegeerde titel pakt.

Met de zomervakantie achter de rug en het nieuwe schooljaar in aantocht, is voor de selectie van CGV Die Haghe ook het turnseizoen weer begonnen.

Op zaterdag 21 Mei hebben Shawna Duijndam en Demi Taal de NK finale in de 3e divisie geturnd.
In beide categorieën schrijven zich jaarlijks honderden turnsters in.
Van de 15 turnsters uit de 3e divisie van Die Haghe hebben deze twee meiden zich heel knap geplaatst voor dit NK, een hele prestatie.

Pagina 1 van 6

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Dames Nieuws wedstrijdturnen dames