Springen

Nieuws springen

Zaterdag 4 november 2017 hebben weer een heleboel recreatie jongens en meisjes meegedaan aan de Onderlinge Springwedstrijd in Sporthal Ockenburgh.

Het thema dit jaar was ‘Feestdagen’ en hier kwamen leuke groepsnamen uit zoals, de kruidnootjes, de lawinepijlen, de gillende keukenmeiden en de zachtgekookte eitjes. In groepjes werden de oefeningen laten zien op de springtoestellen, lange mat, trampoline, trampoline-kast en plank-kast. De jury beoordeelde de oefeningen met mooie cijfers.

In de eerste ronde was het de beurt aan de wat jongere deelnemers (8/9 jaar) om de oefening te laten zijn waar zij al een paar weken in de les bij de juf of meester voor aan het oefenen waren. Wat was dat spannend en leuk!

Tussen de eerste en de tweede wedstrijdronde in kregen we een spectaculaire demonstratie te zien van de dames en heren van de Springturngroep. Het was een spectaculaire show waar die de groep zelf bedacht heeft, goed gedaan!!

De tweede ronde was voor meisjes en jongens vanaf 10 jaar. Hier werden wat moeilijkere oefeningen laten zien. Er werd zeer netjes gewerkt en het was een leuke dag. Op de foto’s is te zien welke groepen in de prijzen zijn gevallen.

Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was. Deelnemers voor de mooie sprongen, de juryleden die alle cijfers hebben uitgerekend, trainers en assistenten die de deelnemers hebben begeleid, EHBO, telcommissie, catering en de organisatie die deze dag weer in goede banen hebben geleid.

Bedankt en tot volgend jaar!

Namens de springwedstrijd commissie.

Zaterdag 5 november was de ‘Olympische’ Springwedstrijd van Die Haghe in Sporthal Ockenburgh. Een heleboel springtalenten waren aanwezig om hun kunsten te laten zien op vier verschillende springtoestellen. Deze wedstrijd deden zij in een groepje mee waarbij iedereen een eigen ‘Olympische’ naam had. Deelnemers, toeschouwers en medewerkers werden tussen de twee ronde door nog verrast met een demonstratie van de springploeg van Die Haghe. Hierbij werden gave sprongen laten zien.

Het was een gezellige dag waarbij er vele prijzen zijn uitgedeeld. Op de foto’s is te zien welke groepen er in de prijzen gevallen zijn. Geen prijsje gewonnen maar toch weten op welke plek jouw groepje is geëindigd? Kijk in onderstaand overzicht.

Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was. Deelnemers voor de mooie sprongen, de juryleden die alle cijfers hebben uitgerekend, trainers en assistenten die de deelnemers hebben begeleid, EHBO, telcommissie, catering en de organisatie die deze dag weer in goede banen hebben geleid.

Bedankt en tot volgend jaar!

Namens de springwedstrijd commissie.

Foto springwedstrijden (klik hier)

Voor de bijlage met uitslagen, klik op lees meer... 

Afgelopen zaterdag 10 oktober hebben veel springers weer deelgenomen aan de onderlinge springwedstrijden. Al vroeg in de ochtend startten de meisjes en jongens in de categorie 8-9 jaar. Zij lieten in een groepje zien waar zij voor hadden geoefend op de toestellen lange mat, trampoline, trampoline-kast en plank kast. Er zijn mooie sprongen voorbij gekomen en er zijn weer heel wat prijzen gewonnen.

Op zaterdag 10 oktober 2015 zijn er weer onderlinge springwedstrijden in sporthal Ockenburgh in Den Haag.

Alle kinderen vanaf groep 5 oefenen hier hard voor in de les, dus het zou leuk zijn als zij hun kunsten komen laten zien op de wedstrijd!

In groepjes zullen zij dan deelnemen aan verschillende springtoestellen. Er zijn verschillende niveaus, dus iedereen kan meedoen.

Tot uiterlijk 18 september kunnen de kinderen worden opgegeven.

Afgelopen zaterdag organiseerde Die Haghe de schoolspringwedstrijden op de HALO. In totaal deden hier 38 teams aan mee van 13 verschillende scholen. Ruim 320 kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 hebben hun uiterste best gedaan op de toestellen minitrampoline, lange mat en plank kast. Het was een zeer geslaagde dag die door de springploeg van Die Haghe met een spectaculaire demo werd afgesloten.

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Springen Nieuws springen