Wedstrijdturnen heren

Nieuws wedstrijdturnen heren

Zaterdag 21 mei:

Op zaterdag 21 mei vond de halve finale plaats in Alkmaar. Het was weer vroeg op staan voor iedereen, want we moesten op 08:15 uur al aanwezig zijn.

Finn en Noah waren in de eerste ronde aan de beurt. Finn begon op sprong en Noah op vloer. Finn begon zijn wedstrijd al met een 18.75 op sprong en zette zijn hoge scores op de meeste toestellen voort. Noah turnde ook er goed en haalde mooie cijfers. Helaas waren de punten voor  beide jongens niet hoog genoeg om door te mogen naar de landelijke finale. Finn eindigde op een 11e plek en Noah op een 12e plek. Natuurlijk zijn wij super trots op de jongens dat ze zo ver zijn gekomen. Ze hebben allebei een heel leuk wedstrijd seizoen gehad en kijken et met een super gevoel op terug.

Op zaterdag 2 april vertrokken we weer vroeg uit Den Haag om naar de 1/4 finale te gaan in Waddinxveen.

In ronde 1 was Finn aan de beurt hij turnde super netjes en haalde mooie cijfers. Hij vond het erg leuk, maar wel erg spannend, want had hij goed genoeg gepresteerd om door te mogen naar de halve finale. Tijdens de prijsuitreiking werden ook alle jongens opgenoemd die door mochten naar de halve finale, en ja hoor Finn werd ook opgenoemd op een 7e plek. Hij was super blij en erg trots op zich zelf.

Zaterdag 5 Maart:

Op zaterdag 5 maart begon het avontuur dan echt. Sam en Noah begonnen in Nijverdal aan hun 1/8 finale. Voor deze 2 jongens was het hun eerste landelijke wedstrijd. Ze vonden het erg spannend, maar wel erg leuk. Ze hebben goed hun best gedaan en mooie punten behaald. Noah eindigde op een 5e plek en Sam op een 9e plek. Zij zijn allebei door geplaatst naar de 1/4 finale. Na hun ronde vond de interland Nederland Spanje plaats dus mochten Sam en Noah met Yuri van Gelder op de foto ,dat vonden ze erg leuk.

Op zaterdag 30 Januari waren de wedstrijden voor alle jongens met een voorgeschreven oefenstof.

In ronde 1 waren Finn, Kay en Rens aan de beurt. Zij moesten al om 7:45 uur aanwezig in Waddinxveen. Dat was best wel vroeg. Kay en Rens zaten samen in het groepje van niveau 10 en Finn in het groepje voor niveau 11. Ze begonnen alle 3 erg goed op hun eerste toestel. Rens turnde een schitterende rek oefening en Kay een super oefening op vloer. Maar helaas wonnen ze geen prijsje. Finn turnde op alle toestellen erg goed en won een 2e prijs en was daar erg blij mee. Ze hebben het alle 3 erg naar hun zin gehad.

Op zaterdag 23 Januari was het dan zo ver de eerste wedstrijd van het seizoen.

De wedstrijd begon al vroeg. We vertrokken om 6:45 uur al uit Den Haag, op weg naar Alphen aan den Rijn. De wedstrijd startte om 8:00 uur. In de eerste ronde was Elijah aan de beurt, voor hem was het zijn eerste wedstrijd op keuze. Keuze is een oefenstof die de jongens zelf samen mogen stellen met verschillende elementen die natuurlijk wel aan bepaalde eisen moeten voldoen. Zijn eerste 4 toestellen gingen erg goed, maar helaas viel hij bij de brug en ging het bij de rekstok ook niet helemaal goed. Hij vond het wel erg leuk en spannend. Hij is op een 8e plek geëindigd, echt een super presentatie.

Pagina 2 van 5

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Heren Nieuws wedstrijdturnen heren