Wedstrijdturnen dames

Districtfinale - 21 maart 2014

Ik ben Luna Claproth en ik had 21 maart districtfinale. Brug ging voor mijn gevoel erg goed, alleen was de jury erg streng. Daarna had ik balk en daar ben ik niet één keer vanaf gevallen, en daar had ik ook een hoog cijfer voor. Ik ben ook op balk derde geworden! Toen had ik vloer, en dat ging gewoon goed, ook sprong ging erg goed! Ik ben helaas niet doorgeplaatst, maar ik ben wel erg trots op mezelf.

  Luna

 

Romy Ophof turnde dit jaar voor het eerst 3e divisie (jeugd 1- N4) en wist zich gelijk te plaatsen voor zowel de districtfinale als de landelijke halve finale. Op 22 maart was de districtfinale waar Romy een supernette wedstrijd turnde, alles wat we geoefend hadden lukte. Een mooie half-in-half-uit op sprong en een Arabier-flick-flack-salto op de vloer. De week erna was de halve finale in Huizen. Niet helemaal naast de deur maar ook hier liet Romy keurige oefeningen zien. Helaas geen toestelfinales of een doorplaatsing naar de finale maar wel hele trotse trainsters, want op de districtfinale en halve landelijke finale turnen is gewoon al heel erg knap!

  Trainster Michelle

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Wedstrijdturnen Dames Nieuws wedstrijdturnen dames Districtfinale - 21 maart 2014