Recreatief turnen

Beau, Sanne en Renate stellen zich voor - 12 oktober 2015

Hallo iedereen,

Mijn naam is Beau en ik ben 18 jaar oud. Ik zit op het ROC Mondriaan in delft. Ik doe de opleiding Sport en Bewegen niveau 3. Ik wil later gym lerares worden op een basisschool.

Met deze stage wil ik leren hoe ik het beste les kan geven aan kinderen. En hoe ik de aandacht van de kinderen erbij kan houden zonder dat ze snel worden afgeleid.

Mijn begeleider is Marlies van der Zwan en ik loop stage bij de peuters, jongens en meisjes op maandag van 16.30-17.15. Ook bij de kleuters, jongens en meisjes op maandag van 17.15-18.15.

Groeten Beau Tijssens

Beau Tijssens

 


Wie ben ik?

Hallo, ik ben Sanne van Rijn ik ben geboren op 31 december 1998 en ben 16 jaar. Ik heb mijn VMBO TL examen gehaald op het Segbroek college in Den Haag. Nu zit ik in het eerste jaar van mijn opleiding aan het ROC Mondriaan Lifestyle in Delft. Vanuit school moeten wij stage lopen en ik heb gekozen om mijn stage te doen bij Die Haghe. Ik ben ingedeeld op de donderdag avond bij Esther Trumpie van 16:30 tot 18:30 in basisschool de Vliermeent. Daar ga ik het komende jaar stage lopen. Ik heb er onwijs veel zin in.

Sportervaringen.

Ik heb begonnen met kleutergym bij Die Haghe van mijn 3e tot 5e jaar bij Marlies van der Zwan. Vanaf mijn 5e jaar ben ik begonnen met turnen bij DOS Monster daar ben ik begonnen in de 3e divisie en heb ik mijn laatste jaren in de 2e divisie geturnd. Ik heb het daar heel erg leuk gehad maar helaas moest ik stoppen met turnen vanwege een polsblessure. Ik heb tot mijn 10e jaar geturnd bij DOS Monster. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een andere sport want ik wilde wel graag blijven sporten. Omdat ik graag iets met turnen wilde blijven doen ben ik op schoonspringen gegaan. Dat was ook heel erg leuk. Omdat dat maar een keer in de week was en ik gewend was om 4 keer in de week te trainen wilde ik er nog iets bij doen . Toen ben ik bij volleybal uitgekomen. Ik heb toen 3 proeftrainingen gehad en wilde gelijk blijven. Ik heb van mijn 10e tot mijn 14e op schoonspringen gezeten. Uiteindelijk ben ik gestopt met schoonspringen omdat ik meer met volleybal ging trainen en de trainingstijden niet goed uitkwamen met mijn volleybaltrainingen. Ik heb vanaf mijn 10e tot mijn 15e jaar bij Velo in Wateringen gespeeld. Daar heb ik het ook echt super leuk gehad. Ik ben kampioen geworden in de meisjes B en A Hoofdklasse. Ik heb mijn laatste jaar in dames 1 mogen spelen als libero, dat vond ik ook echt super leuk. Ik heb hele mooie wedstrijden gespeeld bij velo maar aan alles komt helaas een eind. Ik wilde graag hoger op komen met volleybal en daarom heb ik besloten om dit seizoen in Zoetermeer te gaan volleyballen. Daar heb ik het ook heel erg naar mijn zin.

Sanne van Rijn

 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Renate Dutour Geerling en ik ben 18 jaar. Ik studeer Pabo aan de Haagse Hogeschool en ik zit in mijn tweede jaar. Al sinds mijn derde zit ik op turnen en na 15 jaar turn ik nog met veel plezier bij cgv. Die Haghe. Toen ik 9 was, ben ik als assistent begonnen bij de peuters/kleuters van juf Marlies. Toen mijn grote zus, Stephanie Dutour Geerling, haar eigen lessen kreeg, ben ik bij haar gaan assisteren. Op woensdag ben ik nog steeds mijn zus haar assistent bij de peuters/kleuters en op dinsdag geef ik sinds dit jaar mijn eigen lessen aan meisjes groep 3 t/m 8. Naast het lesgeven ben ik ook nog lid van de YourTurn en organiseer ik samen met een paar hele leuke mensen, toffe activiteiten voor de 12+'ers van de vereniging.

Ik ben heel erg blij dat ik in het Die Haghe leventje ben gerold en ik hoop er nog heel lang in te blijven!

Groetjes,

Renate

Renate

 

 

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Turnen Recreatief turnen Nieuws recreatief turnen Beau, Sanne en Renate stellen zich voor - 12 oktober 2015